• 0banner global.jpg
  • Banner 4master.JPG
  • Banner 5seminari.jpg
  • banner erasmus 2015.jpg
  • banner true 2.jpg

News

   Event 

 E-Class met Massimo Bottura - 29 JUNI 2020

E-CLASS: DE EMOTIE VAN DE ITALIAANSE KEUKEN VERTELD DOOR DE GROTE CHEF MASSIMO BOTTURA

In het kader van het project True Italian Taste, organiseert de Belgisch-Italiaanse Kamer van Koophandel in samenwerking met de Italiaanse, Luxemburgse en Nederlandse Kamers van Koophandel een online bijeenkomst tussen de beroemde chef-kok Massimo Bottura, chef-kok van de Osteria Francescana, drie Michelinsterren en beste restaurant ter wereld in 2016 en 2018, en journalisten, foodbloggers en professionals uit de voedingsindustrie uit de BeNeLux.

Lees meer...

 Event   

 Megavino: een groot succes 

 Megavino is het grootste wijnsalon van de Benelux en is dit is jaar aan zijn 18° editie toe. Het evenement vindt in Brussel plaats van 21 tot 24 oktober en presenteert heel wat nieuwigheden in vergelijking met de vorige edities: er is o.a. een hele dag gewijd aan professionals van de wijnsector, waar de b2b matchmakings een centrale positie zullen bezetten.

Lees meer...

 Exhibition   

Well Tech Design Hub 2016

Well Tech Design Hub (12-17 april) wordt georganiseerd ter gelegenheid van de Milano Design Week en loopt gelijk met de 55ste editie van de Salone Internazionale del MobileDe Belgisch-Italiaanse Kamer van Koophandel biedt u de kans om uw werk tentoon te stellen in Milaan, het hart van de Europese designsector. De beurs zal doorgaan in het San Babila Design District, de meest bezochte buurt tijdens die week.

Lees meer...

 Exhibition 

 Cosmoprof – Cosmopack Bologna  : maart 2016

De Belgische Kamer van Koophandel, partner van Bologna Fiere, is op zoek naar professionele ondernemers om deel te nemen aan Cosmoprof – Cosmopack Bologna. Hèt evenement voor de professionele schoonheidssector.  

Elk jaar krijgen 248.000 bezoekers daar de mogelijkheid om contacten te leggen met bedrijven en particulieren, en om nieuwe producten te ontdekken.

Lees meer...