• 0banner global.jpg
  • Banner 4master.JPG
  • Banner 5seminari.jpg
  • banner erasmus 2015.jpg
  • banner true 2.jpg

 Event   

 "Smaken van de abdijen" plaatsvinden: Een link tussen duurzaam toerisme en thematische producten  

Op 9 juni 2015 om 18.00 uur zal het evenement "Smaken van de abdijen" plaatsvinden: Een link tussen duurzaam toerisme en thematische producten dat doorgaat te Brussel in De Markten. Dit is de afsluitende conferentie van het TATRA-project, een door de EU gefinancierd project dat gecoördineerd wordt door de Belgisch-Italiaanse Kamer van Koophandel. 

Na het welkomstwoord door Dhr. Matteo Lazzarini van de Belgisch-Italiaanse Kamer van Koophandel en Mvr. Sofie Van Den Bossche van Visit Flanders volgt een presentatie door Miguel Gallego van de European Travel Commission over de mogelijkheden voor de promotie van Europa als toeristische bestemming, gericht op het thematisch toerisme. Lucia Sinigaglia, coördinator van het project voor de Belgisch-Italiaanse Kamer van Koophandel, zal een overzicht  geven van de belangrijkste activiteiten en resultaten van het project, zoals de workshops voor ondernemers, andere evenementen die gedurende het jaar georganiseerd werden en de lancering van het nieuwe interactieve webplatform www.tastesofabbeys.com. Tot slot zullen enkele partners van het TATRA-project een grensoverschrijdende fietsroute tussen België en Nederland voorstellen als een voorbeeld van een geslaagde Europese samenwerking.

Achteraf kan je tijdens het netwerkmoment napraten over het project en proeven van de verschillende Trappistproducten.

Praktische info:

Datum: 9 juni 2015 – 18.00

Locatie: De Markten –Spiegelzaal – 1ste verdieping

Oude Graanmarkt 5 – 1000 Brussel

 

Deelname is kosteloos, er wordt wel gevraagd om vooraf je aanwezigheid te bevestigen. Je kan je registreren voor dit event tot 5 juni via volgende link: https://goo.gl/aWo8f9

 

Voor bijkomende informatie kan je terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +32 2 609 00 81.

 

Het volledige programma kan je downloaden via volgende link: http://www.tatraproject.eu/images/PDF/June2015.pdf

Vorige